mensbloggen

Alla inlägg under maj 2012

JAG

Av Mensbloggen - 2 maj 2012 19:28

Som ni vet så har jag valt att vara anonym och det tänker jag fortsätta med! Det enda jag sagt om mig är att jag är en tjej på 16 år som haft mens i några år :-) Men varför lägger jag ner tid på att blogga? Jo, för att jag vill att ni ska kunna få svar på ALLA era frågor och funderingar. Jag önskade att någon hade varit där för mig när jag gick igenom mensen och puberteten... Jag vill vara den personen för er, den ni kan fråga vad som helst utan att skämmas. Ni kan dessutom alltid vara anonyma, om ni vill! (Jag svarar på era frågor nästan varje dag)

Ni kan ställa frågor i kommentarer, fråga i frågeboxen till höger eller maila mig. Om ni mailar så kommer det inte synas på bloggen, då är det bara jag som ser. Jag bryr mig inte ett dugg om eran mailadress, jag vill bara erat bästa och finns här i vårrt och torrt! <3 Alla frågor är välkomna

De som vill får även maila in menshistorier ni varit med om, de publiceras på bloggen men ni är anonyma på bloggen. De publicerats i en egen kategori som ni kan hitta i högerspalten.

Maila mig? mens_fraga@hotmail.se

 

Ni bör också veta att jag blir sjukt glad av alla era kommentarer om att ni gillar min blogg, det värmer om hjärtat! <3 Tack. Jag blir jätte jätte glad för att ni läser här och när jag ser statistiken stiga!  Ni är fina människor, och kom ihåg jag finns här för er för att hjälpa er, jag vill hjälpa er! :-)

Bamsekramar till er, det förtjänar ni <3

 

 

Ps. Glömde skriva (för er som inte sett det) att kommentarerna svarar jag direkt på i kommentaren, så ni som kommenterar kika in på det kommenterade inlägget för att läsa svaret ;-) Ds.

 

 

535753_422410811104938_294486163897404_1684753_1836219477_n_large


Av Mensbloggen - 1 maj 2012 19:32

Som ni alla vet så utvecklas vi alla i olika takt, det är så världen ser ut! Men vad ska man göra om mensen inte kommer? Jo, då tar man det lugn och fortsätter andas världen går inte under för det. Har man fyllt 16 år och inte har fått mens så borde man ta en tripp till närmsta ungdomsmottagning. De kan hjälpa er och ni kommer slippa oroa er! Vill ni gå och oroa er i flera månader eller gå til ungdomsmottagningen i någon timma och sen slippa oroa er? Jag vet vad jag skulle välja.


Kom ihåg att personerna som jobbar på ungdomamottagnongen är vana med liknande saker, de händer varje dag! De har tysnadsplikt och de vill ditt bästa! (Man kan även gå dit om det är något annat man behöver hjälp med)

Om det är något ni vill veta eller ha hjälp med, maila mig  mens_fraga@hotmail.se

Jag svarar så fort jag kan :-)


Ha det bra


 


Av Mensbloggen - 1 maj 2012 15:38

Med puberteten så kommer även svettlukten, inte jätte trevlig. För att motverka och förebygga det så finns det deo (deoderant) En roll-on man drar i armhålan, man känner sig väldigt fräsh efter! Perfekt vid alla tillfällen, även efter idrotten i skolan. Min favorit är Doves (bild), men det finns såklart många många fler att välja på. Man får testa sig fram tills man hittar en man trivs med. Man kan köpa deo i stort sett överallt: Mataffärer, Åhlens, Kicks, H&M, Hälosaffärer m.m En nomal kanske kostar runt 50kr, men det finns både billigare och dyrare. :-)


Presentation


I den här bloggen kan du ställa alla dina frågor. Antingen i frågelådan här under eller maila mig på mens_fraga@hotmail.se
Jag svarar på allt så gott jag kan. Du kan såklart vara anonym, precis som jag! Kommentera om det är något du saknar här. :)

Fråga mig

2 687 besvarade frågor

Omröstning

Har Du riklig mens?
 Ja
 Nej
 Har inte mens

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15 16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Skriv i Gästboken


Skapa flashcards