mensbloggen

Alla inlägg under januari 2013

Av Mensbloggen - 18 januari 2013 17:11



    



Antal som röstade: 61 st

Antal som röstade på tjej: 57 Personer

Antal som röstade på kille: 4 Personer




NY FRÅGA:


Hur är din mensvärk?


- Ingen värk alls

- Ont, men hjälper med värktablett

- Väldigt ont, men kan leva med vardagen

- Kan knappt gå, så ont..




Av Mensbloggen - 17 januari 2013 20:54

Hej på er :)

Vill bara att ni ska veta att även fast jag inte bloggar så ofta (pga. mycket i skolan) så svarar jag på era frågor VARJE dag. Loggar in lite snabbt på mobilen, så även fast jag verkar inaktiv så är jag inte det! :) Finns även på mail, den står i presentationen högst upp i menyn på höger. Det kommer komma inlägg, bara inte lika ofta! Kramar :)



Av Mensbloggen - 14 januari 2013 17:52

Vad ska man göra om man ska åka bort med mensen, kanske på en klassresa/till en kompis/landställe etc... Man kan ju inte veta i förväg om det finns papperskorg på toan. Har hänt mig många gånger. Man kan ju inte heller spola ner bindan/tampongen. Så hur gör man då?


Hur som helst ta bara med en plastpåse, förslagsvis inte en genomskinlig. Har man en hund kan man ta en svart hundbakspåse eller annars ta någon färgad från någån affär. Sen så lägger du bara bindorna/tampongern inrullade i papper i påsen. Kom bara ihåg att stänga till påsen med en knut eller snurra, för annars kan det lukta.. Sen när mensen är slut så slänger du bara påsen i soptunnan. Fungerar faktiskt jättebra :-)




Av Mensbloggen - 13 januari 2013 17:18

Måste bara ge ett litet filmtips, för som ni vet är jag en sån som vill förbättra erat självförtronde och så? Genom vissa av mina inlägg. Hur som helst såg jag en film igår, den heter "Cyberbully", nätmobbning på svenska. Den handlade om en tjej som då börjar bli mobbad över internet.. Ni borde verkligen se den, superbra verkligen men väldigt sorglig. Har nog aldrig gråtit så mycket till en fillm som denna. Åhh den var så bra, verklighetstrogen men ändå så hemsk. Se trailern nedan :)


"find out how words can hurt" - Citat från filmen -

 

 


Av Mensbloggen - 12 januari 2013 19:38

Ja när ska man egentligen söka hjälp för sin mens eller mensvärk?? Jag tycker att när du inte längre kan leva som vanligt, att det påverkar ditt liv så pass mycket. För man ska inte behöva ändra hela sig själv och rätta jag en vecka i månaden. Så om mensen eller värken hindrar dig från att leva ett "normalt" liv så borde du kontakta ungdomsmottagningen eller läkaren, för att så ska man inte behöva ha det. Dessutom så finns det hjälp att få :) De är alltid väldigt hjälpsamma!



Av Mensbloggen - 10 januari 2013 15:08

Har fått många frågor på sistonde ang. onanering så skriver ett inlägg om det. Jag har fått både frågor om vad det är och även tips m.m Så här får ni ett samlat inlägg, vad man kan tänkas vilja veta om onanering. (ps. jag skriver aldrig personligen om mig. ds.)


Vad är onanering? - Enkelt beskrivet så att tillfresställa sig själv. Man kan även säga att ha sex med sig själv. Man tar på sig själv eller använder någon sak och trycket mot känsliga områden på kroppen. (oftast underlivet.) Man kanske stoppar in sina fingrar i underlivet. Ja, det finns måånga sätt. Visste ni förresten att onanering är väldigt effektivt mot mensvärk.


Hur? - Ja, använd fantasin! Det finns verkligen inget fel, så länge det inte gör ont vill säga. Ta vad som finns till hands. Eller använd händerna. Man kan imprincip använda vad som helst. 


Var? När? - Det är ju helt en smaksak, kanske hemma i ditt rum? På kvällen eller när du kommer hem från skolan, när det passar helt enkelt.


Här finns ALLT om onanering lite fördjupat, kika in!




Av Mensbloggen - 8 januari 2013 19:25

Jag tänkte skriva en liten mens/lus historia. 
Det var någon gång i slutet på november för typ två år sedan. Det hade kliat i huvudet hela dagen och jag hade hittat två kryp på min tröja. Efter skolan kliade jag mig i huvudet igen och fick ett till kryp under nageln. Då förstod jag att jag hade löss... Jag hade aldrig haft löss förut, så jag var Jätterädd!
Jag gick hem utan att röra mitt huvud. :p Det första jag gjorde när jag kom hem var att ringa mamma. Innan hon äns han säga Hej pep jag:
-Mamma! Jag tror jag har fått löss!!
Hennes reaktion var lite oväntad... Hon blev jätteglad och sa: 
-Men gud vad roligt! 
Hon hade trott att jag sa mens. Först förstod jag inte vad hon menade, men sen så började jag skratta. Nu så vet jag iallafall hur hon kommer att reagera när jag får mens "på riktigt". Det var positivt, så nu är jag inte rädd att behöva berätta att jag har fått mens när jag har fått det. :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

Av Mensbloggen - 5 januari 2013 16:21

Länge sen jag hade inlägg om självförtroene. Dags för det nu! :) För ni ska veta att ni alla, varje individ utav er är fina. Jag påminner er bara om det lite ibland. Ibland kan livet kännas tufft och hårt, jag får också sånna stunder. Då tänker jag ALLTID samma tanke, och den hjälper lika mycket varje gång. Den jag har i tankarna är att efter en uppförsbacke så kommer en nerförsbacke. Hur mycket någon än försöker trycka ner er, sträck på er. Var stark!


 

Presentation


I den här bloggen kan du ställa alla dina frågor. Antingen i frågelådan här under eller maila mig på mens_fraga@hotmail.se
Jag svarar på allt så gott jag kan. Du kan såklart vara anonym, precis som jag! Kommentera om det är något du saknar här. :)

Fråga mig

2 687 besvarade frågor

Omröstning

Har Du riklig mens?
 Ja
 Nej
 Har inte mens

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17 18 19
20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Skriv i Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards