mensbloggen

Alla inlägg under februari 2013

Av Mensbloggen - 12 februari 2013 10:51

Det finns väldigt mycket delade tankar och åsikter kring detta ämne. Vissa säger Nej, varför ska man vara hemma om man har mens? Ska man då vara borta från skolan varje månad? Medan andra tycker helt tvärtom.


Om man inte har ont så finns det ingen anledning att vara hemma, toaletter finns ju överallt. Men har man en  hemsk mensvärk så tycker jag man ska stanna hemma. Jag tror ändå inte man kommer kunna koncentrera sig på skolarbete. Man kan testa att ta en alvedon, men det är inte säkert der hjälper alltid. Dessutom får man inte lika ont varje mens, vissa är bättre och andra värre, så det blir ju inte varje månad man är borta... Har man supeont varje månad och alvedon/ipren hjälper inte så bör man få receptbelagda/ starkare tabletter av en läkare. För det finns! 


Men har ni jätteont, stanna hemma, sätt på en film och gör en kopp te och lägg dig i soffan! :)




Av Mensbloggen - 12 februari 2013 10:41

Har fått en del frågor ang. sex så tänkte samla dessa i detta inlägg :)

 

Kåt & våt blir man ofta av smekningar och berärningar. Då man blir kåt/våt så slår hjärtat fortare och det leder till att vi känner oss varmare och blir mer anfådda. En av frågorna var om ungdommar brukar suga kuk när de har sex. Det är inget jag kan svara på eftersom alla gör olika, så både ja och nej. Man gör som man vill!

 

Kåtheten sitter både i huvudet & tanken, det kan vara tanken på en sexuell upphetsning som får oss kåta.

 

Vill ni läsa mer så är detta en bra sida



Sex
Av Mensbloggen - 8 februari 2013 14:58

Om man är hos en kompis eller kanske i skolan så kanske man tycker det kan vara lite klurigt att få med sig bindan till toan diskret utan att någon märker något. I skolan är det väldigt praktiskt att bara gömma bindan mellan några böcker du bär eller om du har en kallender så i den. På idrotten så kan man bara ha allt i en necesär och ta med till toan. Om man är hos en kompis så om du har väskan vid dörren bara gå dit och hämta, eller ta med väskan eller bara smuggla med en under tröjan eller vad som känns bra. 



Av Mensbloggen - 3 februari 2013 16:49

Gamla:


   


RESULTAT:

Antal som röstade på "ingen värk alls": 13 st
Antal som röstade på "ont, men hjälper med värktablett": 5 st

Antal som röstade på "väldigt ont, men kan leva med vardagen": 13 st
Antal som röstade på "kan knappt gå": 6 st

 

 

 

NY FRÅGA

Rakar du ditt underliv?

* Ja

* Nej


Ni kanske tycker frågan var lite konstig, MEN den är för att ni ska se att alla gör olika och det är lika rätt, som inlägget jag skrev för några dagar sen med frågor ni skulle besvara, alla är olika, reagerar olika och gör olika. Omröstningen är alltid annonym, även för mig.

 

Av Mensbloggen - 3 februari 2013 11:40

 

Av Mensbloggen - 2 februari 2013 09:15

Vad är egentligen skillnaden på trosskydd och bindor? Kan man ha trosskydd till mens och bindor till flytningar?? Svar Nej, trosskydd är endast gjorda för att passa flytningar, de är mycket tunnare och mindre än bindor. Så om man skulle ha trosskydd till mens så skulle det definitivt läcka, om du inte har ovanligt lite mens vill säga. Men de passar super till flytningar och kan användas 365 dagar om året!!


Bindor ska man bara ha vid mens eftersom de är tjockare. Det blir då väldigt instängt för underlivet, så därför ska man bara använda dessa då man har mens för ett ett glatt underliv.


Läs mitt inlägg om olika sorters trosskydd (libresse)





Presentation


I den här bloggen kan du ställa alla dina frågor. Antingen i frågelådan här under eller maila mig på mens_fraga@hotmail.se
Jag svarar på allt så gott jag kan. Du kan såklart vara anonym, precis som jag! Kommentera om det är något du saknar här. :)

Fråga mig

2 687 besvarade frågor

Omröstning

Har Du riklig mens?
 Ja
 Nej
 Har inte mens

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Skriv i Gästboken


Skapa flashcards