mensbloggen

Direktlänk till inlägg 27 juni 2013

Moxie tamponger

Av Mensbloggen - 27 juni 2013 20:04

Här om veckan när jag var i affären så såg jag små söta plåtburkar bland mensskydden. De var randiga med en söt liten rosett! ^^ Väldigt gulliga :) Detta var iaf Moxie tamponger, har aldrig testat det men någon gång ska jag väl! Har aldrig sett dessa tidigare i affär tills nu dåra. Såg dessa i en vanlig ICA affär.


Tyckte det var praktiskt med plåtask, ingen risk att den går sönder och alla tamponger trillar ut i väskan. Fast kanske lite jobbigt i längden att samla på sig massa plåtburkar. Det skulle räcka med två burkar som man kan fylla på med tamponger. Vet inte, men det kan ju vara så att det redan finns?! Finns i 3 storlekar, mini, mellan, stor. Tyckte också deras sluttext var lite rolig, "Have a beautiful day in hell ladies"


Någon av er läsare som testat dessa eller kanske alltid använder dessa? :)


 


Ps. Har ni sett att ni nu kan gilla mina inlägg om ni finner de intressanta. Ett litet hjärta nere i vänsterkanten under inläggen. Det är som vanligt helt anonymt!! Ds.


 
 
Ingen bild

Anonym

28 juni 2013 11:07

Hjälp!!!!!
Igår såg jag en brun fläck lite rött i min Trosa!
Jag var säker på att det var mens och jag sa till min mamma och allt. Hon gav mig bindor och tamponger
Och allt var lungt! Hon sa också att det kommer komma mycket mer så jag måste andvända bindor och sånt för att det inte ska komma utanför i trosan och så! Nu har jag sovit med tampongen och när jag drog ut den i morse var det bara pytte lite flytningar i trosan liksom lite vitt slemigt! Är det mens jag fått eller????

Mensbloggen

28 juni 2013 12:06

Det är definitivt din mens som lurar runt hörnet! :) Superbra att du pratade med din mamma och allt!! Första gången kan mensen vara sådär som du beskrev. Däremot tycker jag det är lite onödigt att använda tampong om du blöder så lite nu i början, för då suger tampongen istället upp annan vätska som finns i slidan vilket kan leda till torra slemhinnor.

Tampong fungerar super om du blöder lite mer (så att den fylls alltså). Kram :-)

 
Ingen bild

Anonym

28 juni 2013 13:06

Ok då blir det bara lite bindor såhär i början!
Tack så mycket för svar jag var jätte orolig! :)

Mensbloggen

28 juni 2013 13:27

Glad att kunna hjälpa till! :)

 
Ingen bild

Anonym

6 augusti 2013 12:03

Varje gång jag ser eller tänker på mens, ( Jag har inte fått det än ) så blir jag så orolig :( Hur är det egentligen och hur använder man en tampong??

Mensbloggen

6 augusti 2013 13:52

Det är verkligen inget du behöver oroa dig för så här i för väg! Man lär sig leva med mensen, visst de första månaderna kan vara lite jobbiga men när man väl lärt sig hur det är så flyter allt bara på!!! Samma sak med tamponger, det gäller bara att ta steget att väl testa för när man sen fått till snitsen så är det inget problem, då går det hur enkelt som helst! Kram :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mensbloggen - 18 december 2019 10:56

Hej! Bloggen har legat nere, men har skrivit om det mesta som finns att skriva om och svarat på massor av frågor - så det ni undrar över har jag säkert redan skrivit om, om ni kollar tillbaks i arkivet!   Jag tänkte bara dela med mig av ett pre...

Av Mensbloggen - 28 augusti 2018 10:05

  Hej,   Kommentera detta inlägg och berätta   vad ni vill läsa om :) ...

Av Mensbloggen - 5 juni 2018 19:28

En läsare som delar med sig av sin "första mensen historia". Tack, alltid lika kul att läsa om era första mensar!   Jag kommer ihåg min första mens som om den vore igår :) Det var den 9 december 2017 😂Jag hade precis vaknat och skulle som...

Av Mensbloggen - 18 november 2017 14:44

Ett brustet hjärta finns det ingen medicinering på och ont som satan kan det göra. Det kan kännas som att man aldrig kommer bli lycklig igen. Men det stämemr inte, man blir lycklig igen. Man kommer bli kär igen. Men ibland tar det tid, och det behöve...

Av Mensbloggen - 14 november 2017 13:50

Hej, tänkte skriva 21 saker som jag hade sagt till yngre mig om jag hade kunnat gå tillbaks i tiden och prata med mig själv som tonåring.   1. Sluta jämföra dig med dina kompisar. Du är fin som du är och kommer aldrig bli någon annan hur mycket d...

Presentation


I den här bloggen kan du ställa alla dina frågor. Antingen i frågelådan här under eller maila mig på mens_fraga@hotmail.se
Jag svarar på allt så gott jag kan. Du kan såklart vara anonym, precis som jag! Kommentera om det är något du saknar här. :)

Fråga mig

2 687 besvarade frågor

Omröstning

Har Du riklig mens?
 Ja
 Nej
 Har inte mens

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Skriv i Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards