mensbloggen

Direktlänk till inlägg 7 mars 2015

Svar på Fråga

Av Mensbloggen - 7 mars 2015 11:55

Fråga:

Hej! Jag vill bara berätta att jag är SUPERglad! :) 

Varför? Jo, igår studerade jag mitt lilla liv därnere. Har länge tänkt på att det känns som om jag inte har något slidhål (vet att jag har det, men har aldrig hittat det), letat HUR MYCKET SOM HELST under massvis med månader. Men gissa vad? Igår hittade jag det! Alltså kanske inte låter så fräscht och roligt för dig/er - men jag är sååå glad! :D Hehe, var bara tvungen att dela med mig! 

FÖRRESTEN. Man har ju de inre och yttre blygdläpparna, men mitt "hål" är lixom innanför de inre läpparna (såklart) men lixom i en till läpp (som om jag har 3st, lixom två små som är innanför de inre. Förstår du hur jag menar? Riktigt svårt att förklara.. Dessutom är "hålet" typ 1 cm långt och inte bredare än så, är det normalt? Vet att slidan är töjbar men det känns extremt litet? o:

Vill även fråga en annan sak angående slidan.. Kan man föra upp något, för att testa? Prova med en topps igår, för att lixom förbereda mig lite (man kommer ju föra in saker där i framtiden lixom) & det gick bra. Borde jag prova med en tampong? Har inte mens ännu, men vill lixom träna på att känna mig bekväm med att föra in saker. Finns det något större man kan prova med också (låter så ofrächt), men vill lixom exprimentera lite för att lära mig mer om min kropp och hur den fungerar på bästa sätt! :) 

HEHE.. kanske konstiga frågor osv, men är bara så glad och har lite grejer jag inte vet vart jag kan få svar på (om inte här)! ;) 
Tack!


Svar:

Hej, brukar inte svara så ofta på frågor i bloggen men tyckte denna skulle få vara med här ändå! Vill börja med att säga till ALLA att det finns lika många slidor som det finns tjejer på denna planet. Så det finns verkligen inget som är 'konstigt' eller 'mer normalt'. Alla ser olika ut, sen så kan man själv välja om man vill se det som att alla är konstiga eller alla normala. :) Hihi, så tycker inte man ska fundera så mycket på hur man ser ut därnere, du är normal och unik. Alla är det!


Slidhålet är inte riktigt ett hål skulle jag säga, skulle mer kalla det en öppning. Och JA det är töjbart, det ska trots allt gå att klämma ut ett bebishuvud där. Så det går och sen när man blir kåt så blir slidöppningen lite större ändå.


Visst kan man föra upp 'saker' i slidan, jag rekomenderar att man börjar med sina fingrar (se bara till att du har rena fingrar). Först kan man ju börja med ett finger och sen ta flera fingrar. Tampong ska man bara stoppa in när man har mens, då vänta tills mensen innan du testar det. För att stoppar man in tampong när man inte har mens så kommer den suga upp alla bra vätskor som vi vill ha kvar i slidan. Vilket resulterar i den slidan blir torr och det kan göra ont att ta ut tampongen. För man in andra saker så se till att ha kondom på de!


 
 
Ingen bild

Rädd

9 mars 2015 18:55

Hej jag är en 14 årig gammal tjej som onanerade för första gången för någon månad sen. Jag tyckte att det var obehagligt och jag vill inte göra det igen. Nu när jag har gjort de kommer kroppen då vilja att jag ska göra det igen även fast jag inte vill? Väldigt tacksam för svar!

Mensbloggen

9 mars 2015 20:15

Nej, du kommer kunna avgöra helt själv om du vill eller inte onanera. Kroppen kommer inte att ta över!! Valet är ditt med andra ord :)

 
Ingen bild

Anonym

12 mars 2015 17:55

Hur gör man när man onanerar?

Mensbloggen

12 mars 2015 19:28

Finns inga dåliga sätt, bara smeka och ta på sig själv så att det är skönt

 
Ingen bild

Anonym

16 mars 2015 16:42

Hej, jag har precis fått min första mens.
Än så länge har jag bara haft bindor, men jag tycker att det är jätte obehagligt för det blir så "kladdigt". Så jag undrar om det går att ha tampong på en gång?

Mensbloggen

16 mars 2015 17:59

Man kan ha tampong från första mensen om man så vill, enda "kravet" är att man blöder för att använda tampong :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mensbloggen - 18 december 2019 10:56

Hej! Bloggen har legat nere, men har skrivit om det mesta som finns att skriva om och svarat på massor av frågor - så det ni undrar över har jag säkert redan skrivit om, om ni kollar tillbaks i arkivet!   Jag tänkte bara dela med mig av ett pre...

Av Mensbloggen - 28 augusti 2018 10:05

  Hej,   Kommentera detta inlägg och berätta   vad ni vill läsa om :) ...

Av Mensbloggen - 5 juni 2018 19:28

En läsare som delar med sig av sin "första mensen historia". Tack, alltid lika kul att läsa om era första mensar!   Jag kommer ihåg min första mens som om den vore igår :) Det var den 9 december 2017 😂Jag hade precis vaknat och skulle som...

Av Mensbloggen - 18 november 2017 14:44

Ett brustet hjärta finns det ingen medicinering på och ont som satan kan det göra. Det kan kännas som att man aldrig kommer bli lycklig igen. Men det stämemr inte, man blir lycklig igen. Man kommer bli kär igen. Men ibland tar det tid, och det behöve...

Av Mensbloggen - 14 november 2017 13:50

Hej, tänkte skriva 21 saker som jag hade sagt till yngre mig om jag hade kunnat gå tillbaks i tiden och prata med mig själv som tonåring.   1. Sluta jämföra dig med dina kompisar. Du är fin som du är och kommer aldrig bli någon annan hur mycket d...

Presentation


I den här bloggen kan du ställa alla dina frågor. Antingen i frågelådan här under eller maila mig på mens_fraga@hotmail.se
Jag svarar på allt så gott jag kan. Du kan såklart vara anonym, precis som jag! Kommentera om det är något du saknar här. :)

Fråga mig

2 687 besvarade frågor

Omröstning

Har Du riklig mens?
 Ja
 Nej
 Har inte mens

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Skriv i Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards