mensbloggen

Direktlänk till inlägg 3 juli 2015

Tips Trosskydd

Av Mensbloggen - 3 juli 2015 17:06

Tänkte dela med mig av ett tips på trosskydd till dem som använder det! Detta är relativt billigt och bra tycker jag, dessutom finns det i stor förpackning, något jag föredrar för då vet man att det alltid finns hemma liksom! Denna kommer från Apoteket Hjärtat och det är deras egna märke. 100 stycken kostar 40 kr och det är inte farligt alls. Trodde första gången jag köpte dessa att de skulle vara urkassa för det priset, man faktiskt nej. Gillar de och de sitter bra!!


Nackdelen skulle vara att de är svåra att ta med i handväskan eller så, de är inte "ihopvikta" och styckförpackade. Men bara att lägga i någon necessär eller liknande!


Ni som använder, vilka trosskydd brukar ni föredra att ha?


Apoteket Hjärtat Trosskydd


 

 
 
Ingen bild

Majsen

6 juli 2015 12:26

Den 1 juli fick jag en brun flytning och igår fick jag min riktiga mens och det vad ganska mycket sen fick jag inget mer förns nu inatt och det var inte lika mycket, är min mens regelbunden isåfall? Och jag har inte fått ont i magen eller någon sånt betyder det att jag inte kommer att få mensvärk? Jag har fått reda på att min mamma & mormor osv hade väldigt riklig mens och kraftig mensvärk men det verkar inte jag ha kan jag ha ärft mensen från min pappas sida asså från min farmor, faster osv? Och sen undrar jag om jag MÅSTE berätta för min mamma för jag tänker inte göra det förns nästa år men jag klarar att köpa bindor själv och jag har alvedon ifall det skulle behövas, :)

Mensbloggen

6 juli 2015 16:21

Det behöver inte betyda att du har regelbunden mens, den kan ju till exempel komma om 3 månader igen. Så med oregelbunden menas att mensen kan variera från gång till gång samt att cykeln är olika lång!

Du MÅSTE ju inte berätta för din mamma men förr eller senare kommer hon att undra om du fått mens eller inte. Dessutom skulle hon säkert uppskatta om du pratade med henne :)

 
Ingen bild

Anonym

11 juli 2015 22:34

Hej! Jag har en fråga. Kan man ha vita shorts/byxor även fast man har mens. Jag kan känna mig lite obekväm eftersom man vet ju aldrig ifall man har en röd fläck där bak när man reser sig. Hur stor är chansen att mensen blöder igenom en binda eller tampong? Kan jag använda vita shorts/byxor. Det finns ett par shorts som jag har velat haft väldigt länge men velar med att köpa dem eftersom jag har mens.
Kram :)

Mensbloggen

12 juli 2015 12:13

Hej, visst kan man ha vita byxor när man har mens men om man vet ned sig att det brukar läcka så kanske man ska vänta med vitt tills man blöder mindre eller mensen är slut. Men är du helt säker och vet att det inte läcker så ha vitt!!

Personligen är jag på den säkra sidan och väntar med vita byxor! Men bara man känner sig bekväm! :-)

Köp shortsen, du kan ju ha de när du inte blöder övriga månaden annars!! Kram:-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mensbloggen - 18 december 2019 10:56

Hej! Bloggen har legat nere, men har skrivit om det mesta som finns att skriva om och svarat på massor av frågor - så det ni undrar över har jag säkert redan skrivit om, om ni kollar tillbaks i arkivet!   Jag tänkte bara dela med mig av ett pre...

Av Mensbloggen - 28 augusti 2018 10:05

  Hej,   Kommentera detta inlägg och berätta   vad ni vill läsa om :) ...

Av Mensbloggen - 5 juni 2018 19:28

En läsare som delar med sig av sin "första mensen historia". Tack, alltid lika kul att läsa om era första mensar!   Jag kommer ihåg min första mens som om den vore igår :) Det var den 9 december 2017 😂Jag hade precis vaknat och skulle som...

Av Mensbloggen - 18 november 2017 14:44

Ett brustet hjärta finns det ingen medicinering på och ont som satan kan det göra. Det kan kännas som att man aldrig kommer bli lycklig igen. Men det stämemr inte, man blir lycklig igen. Man kommer bli kär igen. Men ibland tar det tid, och det behöve...

Av Mensbloggen - 14 november 2017 13:50

Hej, tänkte skriva 21 saker som jag hade sagt till yngre mig om jag hade kunnat gå tillbaks i tiden och prata med mig själv som tonåring.   1. Sluta jämföra dig med dina kompisar. Du är fin som du är och kommer aldrig bli någon annan hur mycket d...

Presentation


I den här bloggen kan du ställa alla dina frågor. Antingen i frågelådan här under eller maila mig på mens_fraga@hotmail.se
Jag svarar på allt så gott jag kan. Du kan såklart vara anonym, precis som jag! Kommentera om det är något du saknar här. :)

Fråga mig

2 687 besvarade frågor

Omröstning

Har Du riklig mens?
 Ja
 Nej
 Har inte mens

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Skriv i Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards