mensbloggen

Senaste inläggen

Av Mensbloggen - 5 juli 2015 02:00


Denna film är väldigt tänkvärd och det dyker upp många frågor i huvudet och hur sjukt är det inte att folk faktiskt kommenterar det?! En sjuk värld vi lever i, men ack så vacker. Visst är det lättare att skriva hate över nätet, men ingen förtjänar att få det. De som kommenterar känner ju inte ens personen i fråga många gånger. Och att dömma en person efter dess utsendet är så jäkla fel. Jag anser att man har ingen rätt att dömma någon om man själv inte är helt perfekt utan några brister. Dessvärre existerar ju inte den människan. Alla har brister. Så alla, tänk en gång extra innan ni kommenterar något som kan anses taskigt, för det rä inte värt det. Du kommer inte känna dig bättre för det. #nojudge


Ps. Dåligt internet pga ute i ingenstans, men svarar på era frågor så fort jag kan! Tack för förståelsen :)

 


ANNONS
Av Mensbloggen - 3 juli 2015 17:06

Tänkte dela med mig av ett tips på trosskydd till dem som använder det! Detta är relativt billigt och bra tycker jag, dessutom finns det i stor förpackning, något jag föredrar för då vet man att det alltid finns hemma liksom! Denna kommer från Apoteket Hjärtat och det är deras egna märke. 100 stycken kostar 40 kr och det är inte farligt alls. Trodde första gången jag köpte dessa att de skulle vara urkassa för det priset, man faktiskt nej. Gillar de och de sitter bra!!


Nackdelen skulle vara att de är svåra att ta med i handväskan eller så, de är inte "ihopvikta" och styckförpackade. Men bara att lägga i någon necessär eller liknande!


Ni som använder, vilka trosskydd brukar ni föredra att ha?


Apoteket Hjärtat Trosskydd


 

ANNONS
Av Mensbloggen - 30 juni 2015 11:24

     


Det här är någt jag rekomenderar alla att göra när ni ska testa tampong för första gången, offra en och "ta sönder", kolla efter hur den ser ut och fungerar. Expermimentera lite! Första gången jag gjorde detta blev jag ju livrädd hur stor tampongen blev av vätska (vattnet), men det är så som de fungerar och det kommer inte bli svårare att ta ut för det.


Man ska undvika att ta ut den tampong som INTE är full för att det kan göra lite ont och svida. En full tampong däremot glider naturligt ner lite och "vill" ut så det är lättare då den glider bättre och är mer hjälpsam. Därför vänta tills tampongen är full innan du tar ut den!


Av Mensbloggen - 27 juni 2015 21:19

Ämnet jag tänker skriva om här och nu är för många väldigt känsligt och det är också därför som jag inte valt att kommentera eller skriva om det tidigare. Men just nu så tyckte jag att detta var ganska passande.. vi kommer till varför lite senare.


Men ni kanske kan gissa eller inte, hur som så ja jag är feminist OCH det betyder inte manshat - inte alls! Det är två olika saker anser jag. Jag anser att en feminist strävar efter jämlikhet mellan könen och jag anser inte att kvinnan är överlägsen mannen. Viktigt att skilja på.


Jag bloggar ju i huvudsak om ett väldigt feminimt ämne som har en sån tabu i samhället, varför kan man inte sitta i tunnelbanan och prata om mens? Varför ska vi behöva gömma det, medan man kan sitta och lyssna på killar som diskuterar vilka ligg de haft i helgen (ja det brukar man kunna höra). Varför har männen, år 2015, fortfarande högre lön? Och varför har "kvinnoyrken" en lägre status?!... Alltså bara nej, säger jag. Jag kommer att vara feminist fram tills den dagen vi uppnår jämlikhet mellan könen inom allt. punkt. Vad är skillnaden, människa som människa? 


Igår var det en historisk dag för världen. Det är nu lagligt med samkönade äktenskap i hela USA. Något övriga världen borde ta efter. För åter igen, människa som människa. Kärlek borde inte hindras, man borde få bli kär i den man vill. Dock inte alla som håller med mig, vilket jag respekterar. MEN då får de också respektera mina åsikter. Det här är är en början på vägen till ett mer öppet samhälle med mindre gränser och färre förutfattade meningar, vägen dit är lång men det är en början. Precis som kampen mot menstabun runt om i världen. 


Gilla inlägget om ni håller med :) Kommentera era tankar


Love winsDetta är början på en väg mot en större frihet och större acceptans. 


Av Mensbloggen - 25 juni 2015 22:04

 


Stort TACK för att du ville dela med dig!!! :)


Av Mensbloggen - 24 juni 2015 20:46

Bindor utan vingar än något som personligen aldrig skulle fungera för mig. Det är heller inget jag rekomenderar om man blöder normalt till rikligt (som jag). I slutet på mensen så visst, men i början nej. Stor risk att det rinnner utanför på trosorna och läcker eller att bindan rör på sig (speciellt under nattetid).


Men såklart har alla olika smak och mens, så om bindor utan vingar fungerar utmärkt för dig så fortsätt med det!! 
Av Mensbloggen - 23 juni 2015 15:52


En serie på 10 vidoklipp som kallas "På blodigt allvar" av Libresse. Experterna på Libresse och Girls1st svarar, ett jättebra initiativ tycker jag!! Sevärda. Gå in på youtube för att se fortsättningen, det här är del 1.


Mens · Tips
Av Mensbloggen - 22 juni 2015 15:01


Här är två trosskydd av Libresse. Det till vänster (classic), budget big-pack som kostar 23,95 kr för 50 stycken och sen har vi det rosa, normal, till höger som kostar lika mycket (23,95kr) för 32 stycken.


Jag har testat båda och min personliga åsikt är att även om den till höger har en finare och en mer genomtänkt design så är det inte riktigt värt det när man för samma pris kan få den till vänster och då få 18 fler trosskydd. SÅ stor är inte skillnaden, och väl på plats känner inte jag någon skillnad heller. Båda är tunna.


Så i detta fall väljer jag den till vänster! Vilken föredrar du?(priserna kan komma att variera, jag har tagit priserna från mathem).

Presentation


I den här bloggen kan du ställa alla dina frågor. Antingen i frågelådan här under eller maila mig på mens_fraga@hotmail.se
Jag svarar på allt så gott jag kan. Du kan såklart vara anonym, precis som jag! Kommentera om det är något du saknar här. :)

Fråga mig

2 684 besvarade frågor

Omröstning

Har Du riklig mens?
 Ja
 Nej
 Har inte mens

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2019
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Skriv i Gästboken

Följ bloggen

Följ mensbloggen med Blogkeen
Följ mensbloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se