mensbloggen

Alla inlägg den 18 maj 2014

Av Mensbloggen - 18 maj 2014 16:57

Så där ja, ny och vårig design som jag är nöjd med :) Lite ljusare än den förra vilket delvis var tanken. Nu tänkte jag ta ett "önskat" inlägg, nämligen vilka mensskydd jag gillar osv. Med andra ord skulle jag absolut kunna rekomendera dessa. Men kom ihåg det finns fler mensskydd på marknaden som jag inte har testat och kan därför inte kan uttala mig om de. Det här är bara min åsikt, ingen annans!


Bindor

Mina favoriter är Libresse av alla olika typer utav bindor jag har testat och använt mig utav genom åren. I slutändan kommer jag alltid tillbaks till samma och jag antar att det är för att det är de som känns bäst för mig. Sen så finns det ju en hel drös av bindor med märket Libresse. Där tycker jag det bästa är att gå efter sitt blodflöde dvs antalet droppar på paketet. Ni som har följt den här bloggen vet kanske att jag är en av de med rikligare mens därför föredrar jag att ha vingar på mina bindor för jag tycker det känns tryggare helt enkelt. Libresse har även två olika kategorier på bindor nämligen "Maxi" och "Ultra". Där brukar jag föredra Ultra, den enda skillnaden är tjockleken (uppsugningsförmågan är densamma). Ulra är lite tunnare än Maxi - det är skillnaden.


Så när jag använder binda brukar det oftast bli Libresse ljusrosa (Normal Wing) eller ljusblå (Long wing).


Tamponger

Har inte testat så många olika sorter, sen finns det inte heller så många på marknaden. Men av Libresse och Ob:s (som är de jag har testat) så föredrar jag Ob:s. Dock tycker inte jag skillnaden på de är så jättestor. Libresse har ju klart snyggare design vilket är ett plus för ett mensmonster ;) Storleken beror heeeelt på hur myckat man blöder, bara att testa sig fram!!


Trosskydd

När jag väl använder trosskydd så brukar jag köpa något bigpack - räcker länge. Tycker Libresse har bra trosskydd. Deras bigpack (Classic) räcker länge, sen har jag fått på "prov" deras "So slim" trosskydd i styckförpackningar. Visst är So slim bra men tycker det känns onödigt med styckförpackningar eftersom jag inte brukar släpa runt på trosskydd i väskan eller så - då är det bättre med en stor karting i badrumsskåpet. Det passat iaf mig bättre!!



Presentation


I den här bloggen kan du ställa alla dina frågor. Antingen i frågelådan här under eller maila mig på mens_fraga@hotmail.se
Jag svarar på allt så gott jag kan. Du kan såklart vara anonym, precis som jag! Kommentera om det är något du saknar här. :)

Fråga mig

2 687 besvarade frågor

Omröstning

Har Du riklig mens?
 Ja
 Nej
 Har inte mens

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Skriv i Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards