mensbloggen

Direktlänk till inlägg 8 januari 2013

Inskickad menshistoria

Av Mensbloggen - 8 januari 2013 19:25

Jag tänkte skriva en liten mens/lus historia. 
Det var någon gång i slutet på november för typ två år sedan. Det hade kliat i huvudet hela dagen och jag hade hittat två kryp på min tröja. Efter skolan kliade jag mig i huvudet igen och fick ett till kryp under nageln. Då förstod jag att jag hade löss... Jag hade aldrig haft löss förut, så jag var Jätterädd!
Jag gick hem utan att röra mitt huvud. :p Det första jag gjorde när jag kom hem var att ringa mamma. Innan hon äns han säga Hej pep jag:
-Mamma! Jag tror jag har fått löss!!
Hennes reaktion var lite oväntad... Hon blev jätteglad och sa: 
-Men gud vad roligt! 
Hon hade trott att jag sa mens. Först förstod jag inte vad hon menade, men sen så började jag skratta. Nu så vet jag iallafall hur hon kommer att reagera när jag får mens "på riktigt". Det var positivt, så nu är jag inte rädd att behöva berätta att jag har fått mens när jag har fått det. :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Ingen bild

Anonym

10 januari 2013 15:24

Jag hade fått min mens tre gånger men sen försvann den och har inte kommit tillbaks och det har gått ett halv år. Jag har läst att man ska kolla upp om det gått mer en ett halft år men jag vågar inte prata med mamma för jag har inte sån relation till min mamma. Är det sant att man måste kolla upp om det gått mer än ett halv år?

Mensbloggen

10 januari 2013 16:55

Man säger att om man haft regelbunden mens i några år och den plötsligt inte kommer så ska man kanske höra sig för efter ett halvår.

Din mens är bara oregelbunden, så du behöver inte oroa dig. Så var det för mig med, fick vänta ca 6-7 månader.. Det är normalt. Kram :-)

 
Ingen bild

Hehe en tokig brud

10 januari 2013 15:34

Hej hej. asså ja har aldrig läst din blogg förut. Men har hört talas om den. I förgår satt jag i duschen. Och hade jätte tråkigt jag orkande inte stå upp så jag satte min ner på dusch marken. Och då såg jag mammas rakhyvel och börja hålla på med den. Sen drog jag den mot benet. Och så såg jag att det fasna hår. Och sen testa jag göra den mellan benen om det fasna hår då också. Jag tänkte inte mer på den se. Men sen när jag skulle torka mig med hand duken. Så såg jag att jag inte hade något hår kvar. Så min fråga är hur lång tid tar det att växa ut mellan benen.

Mensbloggen

10 januari 2013 16:54

Lite olika, man brukar få stubb efter kanske 2-3 dagar. Men i början är det ju bara stubb, som taggar. Så om några veckor börjar det nog bli längre. Kram :-)

 
Ingen bild

anonym

13 januari 2013 20:22

hej har svampinflektion vad får/ska man inte göra om man har det och finns dett nått att göra så det inte kliar såå ?? !! jag ska till österike på sportlovet då ska vi bada och så och hon som jag ska åka med ska jag få låna hennes mammas tamponger men är rädd för att det inte ska gå och få in den och vilket hål ska den in i ??

Mensbloggen

13 januari 2013 22:04

Hej, om di har svamp i underlivet så tvätta INTE med tvål, tvätta med varm vatten när du duschar, sov utan trosor när du inte har mens (lufta underlivet) och ha gärna bomullstrosor, du kan även undvika tajta byxor.

Du ska också veta att det finns receptfria läkemedel på Apoteket mot svamp, bara fråga en av de som jobbar!

Om du ska bada i Österrike så tycker jag du ska köpa egna tamponger för det kan hända att din väns mamma har storlek på tampongerna och då kan det bli lite svårare att få in första gången. Jag tycker du ska ha minsta storleken (gult paket). Du kan även testa tampong bod nästa mens så att du vet att det går till sportlovet!! Kram :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mensbloggen - 18 december 2019 10:56

Hej! Bloggen har legat nere, men har skrivit om det mesta som finns att skriva om och svarat på massor av frågor - så det ni undrar över har jag säkert redan skrivit om, om ni kollar tillbaks i arkivet!   Jag tänkte bara dela med mig av ett pre...

Av Mensbloggen - 28 augusti 2018 10:05

  Hej,   Kommentera detta inlägg och berätta   vad ni vill läsa om :) ...

Av Mensbloggen - 5 juni 2018 19:28

En läsare som delar med sig av sin "första mensen historia". Tack, alltid lika kul att läsa om era första mensar!   Jag kommer ihåg min första mens som om den vore igår :) Det var den 9 december 2017 😂Jag hade precis vaknat och skulle som...

Av Mensbloggen - 18 november 2017 14:44

Ett brustet hjärta finns det ingen medicinering på och ont som satan kan det göra. Det kan kännas som att man aldrig kommer bli lycklig igen. Men det stämemr inte, man blir lycklig igen. Man kommer bli kär igen. Men ibland tar det tid, och det behöve...

Av Mensbloggen - 14 november 2017 13:50

Hej, tänkte skriva 21 saker som jag hade sagt till yngre mig om jag hade kunnat gå tillbaks i tiden och prata med mig själv som tonåring.   1. Sluta jämföra dig med dina kompisar. Du är fin som du är och kommer aldrig bli någon annan hur mycket d...

Presentation


I den här bloggen kan du ställa alla dina frågor. Antingen i frågelådan här under eller maila mig på mens_fraga@hotmail.se
Jag svarar på allt så gott jag kan. Du kan såklart vara anonym, precis som jag! Kommentera om det är något du saknar här. :)

Fråga mig

2 687 besvarade frågor

Omröstning

Har Du riklig mens?
 Ja
 Nej
 Har inte mens

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17 18 19
20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Skriv i Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards