mensbloggen

Alla inlägg den 3 juni 2015

Av Mensbloggen - 3 juni 2015 11:54

Fick tips från en läsare att blogga om dessa Etui från Libresse och just nu finns de ute i utvalda butiker. Köper man någon produkt från Libresse så får man ett etui på köpet. Praktiskt att förvara ett par bindor i när man skall gå på toan, då kan man enkelt och diskret ta med bindan till toan! Stort pluss Libresse för den fina designen! 


Så passa på att köpa nu! Libresse brukar ha sånna här drives någon gång per år cirka. Någon mer som fått ett sånt här etui?


 

 


Tack bloggläsare för de två sista bilderna :)



"Hej! Jag vill tipsa om en jätte bra och smart grej.

 
 
Och då får du den här lilla asken på köpet. Och om du är i skolan/ på jobbet. Och inte vill avslöja att du har mens. Så kan du ta asken och lägga 2st bindor i den. Gå på toa som ingenting. Ingen kan ana vad du har i din lilla ask. 
Dom finns säkert och köpa på vilken mataffär som helst. Jag köpte min på en Ica butik.
 
Jag tycker den är jättebra.
Jag använde min första gången idag. Ingen kan ana vad det är i den. Dom som ser asken kanske tror du går runt och bär på smink, eller nått sånt. Jag såg någon annan ha en sån ask, då jag trodde det var smink eller nått in den. Men det är för bindor". 
//Bloggläsare

Presentation


I den här bloggen kan du ställa alla dina frågor. Antingen i frågelådan här under eller maila mig på mens_fraga@hotmail.se
Jag svarar på allt så gott jag kan. Du kan såklart vara anonym, precis som jag! Kommentera om det är något du saknar här. :)

Fråga mig

2 687 besvarade frågor

Omröstning

Har Du riklig mens?
 Ja
 Nej
 Har inte mens

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Skriv i Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards