mensbloggen

Alla inlägg under juli 2015

Av Mensbloggen - 28 juli 2015 05:36

Vilken storlek man ska ha på tampongen ska man välja efter hur mycket mens man har. Till en början kan det var lättare med mindre storlek, men när man väl kan det så anpassa storleken efter ditt blodflöde. Slidan är väldigt töjbar så man ska inte vara rädd för att det inte går för det gör det. Tänk på att det faktiskt ska gå att få ut en hel bebis och då är tampongen väldigt lite!



Hittade en bild på google som representerar de olika stolekarna till viss del!


Ps. Har ni tips på inlägg så kommentera förslg!!


 

Av Mensbloggen - 19 juli 2015 08:55

Hej, jag är jätteledsen för att jag inte bloggat så mycket senaste tiden och tyvärr kommer det antagligen inte bli bättre den närmsta framtiden heller. För tillfället har jag väldigt mycket att göra inför kommande utlandsresa snart och väl utomlands har jag ingen aninig om hur det är med wifi. Så första veckan kommer jag antagligen inte kunna logga in här över huvud taget och svara på frågor, men sen får vi se om jag hittar något internet.


Med andra ord har ni någon fundering ni tänkt på så ställ de idag eller vänta tills senare! Ha det så bra så hörs vi :)


 

Av Mensbloggen - 17 juli 2015 23:50

 


Kan passa på att svara på frågan i slutet också, NEJ det är inget som är fel!!! Tack till dig som ville dela med dig :-)


Av Mensbloggen - 8 juli 2015 22:17

Många har en oregelbunden mens den första tiden, oftast det första året till och från eller två år kan det också vara. Det är inget konstigt, och man behöver inte vara orolig ifall mensen inte är som en klocka. Finns risken att man är gravid bör man kanske testa sig, men annars behöver du inte göra något. Ge kroppen tid bara!


När mensen är oregelbunden kan den båda vara olika i mängd och antalet dagar man blöder samt själva cykeln dvs mellanrummet mellan mensar. Alla är olika och det finns lika många mensar som det finns fertila kvinnor, därför finns det inget sätt som mensen "ska" se ut på. Du är normal, som bara du kan.


Det finns även de som har en oregelbunden mens hela livet, men det är inte heller konstigt. Sen kan mensen ändras genom olika delar av livet och efter graviditer och så vidare. 


Av Mensbloggen - 5 juli 2015 02:00


Denna film är väldigt tänkvärd och det dyker upp många frågor i huvudet och hur sjukt är det inte att folk faktiskt kommenterar det?! En sjuk värld vi lever i, men ack så vacker. Visst är det lättare att skriva hate över nätet, men ingen förtjänar att få det. De som kommenterar känner ju inte ens personen i fråga många gånger. Och att dömma en person efter dess utsendet är så jäkla fel. Jag anser att man har ingen rätt att dömma någon om man själv inte är helt perfekt utan några brister. Dessvärre existerar ju inte den människan. Alla har brister. Så alla, tänk en gång extra innan ni kommenterar något som kan anses taskigt, för det rä inte värt det. Du kommer inte känna dig bättre för det. #nojudge


Ps. Dåligt internet pga ute i ingenstans, men svarar på era frågor så fort jag kan! Tack för förståelsen :)

 


Av Mensbloggen - 3 juli 2015 17:06

Tänkte dela med mig av ett tips på trosskydd till dem som använder det! Detta är relativt billigt och bra tycker jag, dessutom finns det i stor förpackning, något jag föredrar för då vet man att det alltid finns hemma liksom! Denna kommer från Apoteket Hjärtat och det är deras egna märke. 100 stycken kostar 40 kr och det är inte farligt alls. Trodde första gången jag köpte dessa att de skulle vara urkassa för det priset, man faktiskt nej. Gillar de och de sitter bra!!


Nackdelen skulle vara att de är svåra att ta med i handväskan eller så, de är inte "ihopvikta" och styckförpackade. Men bara att lägga i någon necessär eller liknande!


Ni som använder, vilka trosskydd brukar ni föredra att ha?


Apoteket Hjärtat Trosskydd


 

Presentation


I den här bloggen kan du ställa alla dina frågor. Antingen i frågelådan här under eller maila mig på mens_fraga@hotmail.se
Jag svarar på allt så gott jag kan. Du kan såklart vara anonym, precis som jag! Kommentera om det är något du saknar här. :)

Fråga mig

2 687 besvarade frågor

Omröstning

Har Du riklig mens?
 Ja
 Nej
 Har inte mens

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Skriv i Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards